Sprijin pentru sportivul Claudiu Miu

Ajutor urgent pentru sportivul Claudiu Miu!

 
Claudiu Miu a fost pana nu demult unul dintre cei mai buni cataratori din Romania, multiplu Campion National si Balcanic la escalada-bloc sau "bouldering".
In clipa de fata, insa, el nu se mai poate catara si a inceput o lupta grea cu o boala devastatoare care ii macina corpul fara mila, punandu-i viata in pericol.
Claudiu a fost diagnosticat cu un reumatism foarte sever plus o infectie cu bacteria producatoare a bolii Lyme si are nevoie de ajutorul nostru pentru a strange 20.000 dolari necesari tratamentului ce l-ar putea salva..  » Detalii
Trasee montane

3. Busteni (885 m) - Varful Galma Mare (1419 m) - Poiana Costilei (1310 m) - Cabana Omul (2505 m) - Cabana Babele (2200 m) - Cabana Piatra Arsa (1950 m) - Curmatura Varfului cu Dor (1885 m)
Marcaj: banda galbena
Durata: 9 - 11 ore
     Pana in Poiana Costilei urmam traseul 2 (2 - 2 1/4 ore). Din Poiana Costilei traseul urmeaza spre vest poteca marcata cu banda galbena, traverseaza firul vaii, urca accentuat pe versantul dinspre Moraru si ajunge in Poiana Vaii Tapului, de unde continua pe Muntele Costila pana la marginea padurii. Urca in serpentine, traverseaza firul apei pe malul stang, apoi pe cel drept si ajunge in partea superioara a caldarii glaciare a Vaii Cerbului. Continua in serpentine largi pana la Cabana Omu (5 1/2 - 6 1/4 ore). Mai departe traseul coboara spre sud pe deasupra Vaii Cerbului; continua aproape orizontal pe la vest de Varful Costila si ajunge la Cabana Babele. In continuare coboara domol spre sud in lungul Platoului, urca muntele Furnica si-ntr-un scurt coboras ajunge la statia telecabinei.
Observatii: portiunea Poiana Costilei - Cabana Omu - Cabana Babele interzisa iarna, pe vreme nefavorabila traseu periculos in zona Cabanei Omu; principalele dificultati: diferenta mare de altitudine si orientarea dificila in conditii meteo nefavorabile.


4. Bran (825 m) - Valea Gaura - Cabana Omu (2505 m)
Marcaj: cruce rosie
Durata: 6 - 7 ore
     Dupa ce paraseste drumul forestier marcat cu triunghi galben la 5,5 km de centrul comunei Bran, poteca urca pieptis spre "Poiana dintre Vai" dupa un coboras scurt, apoi mers aproape orizontal ajunge in caldarea inferioara a vaii, depaseste trei trepte glaciare, "Caltunul de Jos" "Caltunul Mic" si incepe sa urce pieptis pe Muntele Scara, ajungand in Curmatura Hornurilor. In continuare tarseul urca usor la Cabana Omu.
Observatii: pe timp de iarna traseul este interzis; pe vreme nefavorabila traseu dificil.


Pagina:  1  2  3      Precedenta <     > Urmatoarea
 
Efectul 9.81

Tablouri canvas de vanzare
CV-uri creative, profesionale | TOP CV
Fotografii, fotografi, pasionati de fotografie
Cazare la munte. Pensiuni la munte