Sprijin pentru sportivul Claudiu Miu

Ajutor urgent pentru sportivul Claudiu Miu!

 
Claudiu Miu a fost pana nu demult unul dintre cei mai buni cataratori din Romania, multiplu Campion National si Balcanic la escalada-bloc sau "bouldering".
In clipa de fata, insa, el nu se mai poate catara si a inceput o lupta grea cu o boala devastatoare care ii macina corpul fara mila, punandu-i viata in pericol.
Claudiu a fost diagnosticat cu un reumatism foarte sever plus o infectie cu bacteria producatoare a bolii Lyme si are nevoie de ajutorul nostru pentru a strange 20.000 dolari necesari tratamentului ce l-ar putea salva..  » Detalii
Termeni si conditii

     Peisaje Montane din lantul Carpatic romanesc

Fotografiile si imaginile expuse reprezinta contributii personale ale autorului.

Copierea si folosirea in orice scop a materialelor prezentate se poate face numai cerand permisiunea autorului in prealabil.

Pentru obtinerea unei fotografii din galerie in format intreg la rezolutie maxima, va rugam sa ne contactati, specificand, de asemenea, si motivul dumneavoastra.

     Wallpapers Peisaje Montane

Aceasta sectiune a sitului este o galerie de wallpapere culese de pe alte portaluri similare.

Daca vreuna din imaginile expuse va apartine, trimiteti-ne un email si vom remedia imediat problema, punand un link catre pagina dumneavoastra, sau stergand wallpaperul din categoria respectiva, dupa caz.Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri legate de incarcarea imaginilor in pagina. Aceste erori pot aparea din cauza marimii si dimensiunilor de afisare ale fotografiilor.
Efectul 9.81

Tablouri canvas de vanzare
CV-uri creative, profesionale | TOP CV
Fotografii, fotografi, pasionati de fotografie
Cazare la munte. Pensiuni la munte