Sprijin pentru sportivul Claudiu Miu

Ajutor urgent pentru sportivul Claudiu Miu!

 
Claudiu Miu a fost pana nu demult unul dintre cei mai buni cataratori din Romania, multiplu Campion National si Balcanic la escalada-bloc sau "bouldering".
In clipa de fata, insa, el nu se mai poate catara si a inceput o lupta grea cu o boala devastatoare care ii macina corpul fara mila, punandu-i viata in pericol.
Claudiu a fost diagnosticat cu un reumatism foarte sever plus o infectie cu bacteria producatoare a bolii Lyme si are nevoie de ajutorul nostru pentru a strange 20.000 dolari necesari tratamentului ce l-ar putea salva..  » Detalii
Salonul International de Arta Fotografica "BEST of CF", Editia I

     Clubul VOLTIN Braila in parteneriat cu Comunitatefoto.ro, organizeaza, sub inaltul patronaj al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania, primul Salon International de Arta Fotografica "Best of CF", care va fi integrat editiei a IV-a a Festivalului "Luna Fotografiei din Romania", organizat de AAFR, sub patronajul MCPN si sub auspiciile FIAP.

Salonul este deschis tuturor fotografilor amatori si profesionisti din intreaga lume, membri pe Comunitatefoto.ro, avand minim 4 fotografii in sectiunea publica a portalului si se desfasoara conform reglementarilor AAFR.

Tematica este LIBERA si va avea 2 sectiuni: MONOCROM si COLOR. Fiecare participant poate trimite maxim 4 fotografii pentru fiecare sectiune. Fotografiile vor fi jurizate de: Radu Sigheti, (AFIAP, Presedintele juriului), Stefan Toth (AFIAP), Marcel Oltean (AFIAP).

Comunitatefoto.ro

Calendar:

- Ultimul termen de primire a lucrarilor: 07.01.2013
- Jurizarea: 12 - 19.01.2013
- Anuntarea rezultatelor : 24.01.2013
- Vernisajul Expozitiei Salonului: 31.01.2013
- Expedierea catalogului: 15.02.2013.

Premii:

- Premiul "Best Author", care va fi acordat participantului cu cel mai mare numar de lucrari acceptate.
- La fiecare sectiune se vor acorda: 3 medalii AAFR (aur, argint, bronz), 6 mentiuni AAFR; 3 medalii CF (premiile I, II si III), 6 mentiuni CF; 3 plachete Voltin (locurile I, II si III), 6 mentiuni Voltin.

Taxa de participare este de 25 lei pentru participantii din Romania si Republica Moldova, 10 Euro pentru participantii din Uniunea Europeana si 15 USD pentru participantii din celelalte tari.

Pentru orice informatii suplimentare, va invitam sa cititi pagina evenimentului sau sa-l contactati pe managerul salonului, Tarquinius Vadeanu, la adresa de email eco_vadeanu@yahoo.com

Comunitatefoto.ro este platforma online destinată celei de-a şasea arte, unde sunt reunite cele mai reuşite fotografii ale unor tineri, amatori sau profesionişti, pasionaţi de acest domeniu, oferindu-le cel mai bun mediu în care aceştia să-şi expună şi analizeze munca.

Tablouri canvas de vanzare
CV-uri creative, profesionale | TOP CV
Fotografii, fotografi, pasionati de fotografie
Cazare la munte. Pensiuni la munte